Play’n GO stärker sin position på den italienska marknaden med lanseringen av Sisal

6 april 2023 – Italien har redan visat sig vara en enormt viktig marknad för Play’n GO, och detta partnerskap med Sisal är en enorm milstolpe för reglerat spelande i regionen, eftersom dessa två iGaming-miljardärer äntligen har kommit samman.

Sisals spelare kommer nu att kunna njuta av Play’n GO:s flaggskeppstitel Book of Dead samt Tower Quest, som båda nu finns tillgängliga på plattformen och fler titlar kommer snart.

Lanseringen av Sisal stärker också Play’n GO:s redan fruktbara partnerskap med Flutter Entertainment, vars paraply Sisal nu ligger under efter deras förvärv i december 2021.

Emilie Zamponi, regionchef för södra Europa och LATAM på Play’n GO, säger:

”Vårt partnerskap med Sisal är oerhört spännande för Play’n GO eftersom det ytterligare befäster vår position som den ledande leverantören av casinounderhållning i den italienska regionen.

”Detta tillkännagivande innebär att Play’n GO nu har formella partnerskap med de tio ledande operatörerna i Italien, en av de största spelmarknaderna i världen. Vi ser mycket fram emot att arbeta med Sisal för att erbjuda en säker och spännande spelupplevelse för deras spelare.”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *