Play’n GO cook up a storm in Slashimi

6 april 2023-Play’n GO tar plats vid middagsbordet i Slashimi, en läcker ny slot med mat-tema.

Slashimi är den senaste restaurangbaserade spelautomaten i Play’n GO:s slotportfölj. Spelarna bjuds in till kocken Jiro Miikes restaurang för att få smakliga belöningar.

Matcha tre läckra sushisymboler för att säkra en välsmakande vinst. Upplev kocken Jiro Miikes vassa köksfärdigheter med funktionen Two-For-One splitting symbols. En slumpmässig symbol – förutom Wasabi Scatters och Golden Soy Wilds – väljs ut på varje snurr. Eftersom alla vanliga symboler är staplade kan de splittrande symbolerna skapa upp till 1000 läckra vinstvägar. Det är allt du kan äta!

Utlös free spins-rundan genom att landa tre Wasabi Scatters. När du går in blir spelarna begåvade med fem Free Spins när funktionen startar. Dessutom skärs någon av de vanliga symbolerna till Two-For-One-symboler och blir klibbiga under Free Spins, vilket maximerar spelarpotentialen.

För att kröna den tre-rätters funktionen kan ytterligare Free Spins erhållas, så länge ytterligare Scatters landar under Free Spins.

Fans av Play’n GO:s andra titlar med mat-tema, såsom förra årets Fat Frankies eller Baker’s Treat (2018), kommer att känna sig hemma i Slashimi. Med sina munsbitande animationer och detaljerade symboler som visas upp – Slashimi är en riktig höjdare.

George Olekszy, Head of Game Retention på Play’n GO, säger:
”Slashimis Two-For-One-symboler är den riktiga huvudrätten.”
”Vi har en hel del spelautomater med sött tema i vårt skåp, så det var helt rätt av oss att ge fans en smaklig huvudrätt. Den delade symbolmekaniken är innovativ. Eftersom spelautomaten är lätt att följa är den bra för nykomlingar, men den innehåller också en hel del djup som slotentusiaster kommer att uppskatta.”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *